VDH Machines is dé specialist in metaal- en houtbewerkingsmachines, gereedschappen en toebehoren.

Logo VDH

Al meer dan 30 jaar is VDH dé specialist en uw partner voor professionele machines en gereedschappen voor de metaal- en houtbewerking.  We bieden onze zakelijke klanten, overheidsinstanties, onderwijsinstellingen en particulieren advies over onze producten en machines. We zijn er trots op dat we in de afgelopen 30 jaren meer dan duizenden klanten naar volle tevredenheid hebben kunnen helpen.

U vindt niet alleen producten in onze webshop, maar wij ontvangen u ook graag op afspraak in onze showroom in Utrecht waar wij u kunnen adviseren over de machines en toebehoren uit ons leveringsprogramma.

 

VDH  Machines

Texasdreef 8

3565 CL Utrecht

T          030 - 296 32 70

M          info@vdhmachines.nl

W         www.vdhmachines.nl

 

WAT KAN U VAN ONS VERWACHTEN?

  • Wij hechten bijzonder groot belang aan hoge kwaliteitseisen van onze machines en toebehoren.
  • We werken hard om de keuze van ons assortiment continu te optimaliseren.
  • Onze service gerichtheid
  • Eenvoudig plaatsen van bestellingen via onze websites, korte levertijden door het dagelijks verwerken van binnenkomende bestellingen.
  • De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar, we krijgen dagelijks nieuwe voorraad binnen.
  • Onze klantenservice van VDH-machines is telefonisch bereikbaar voor al uw vragen over producten, offertes, bestellingen en leveringen.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Wij helpen u graag verder. Wij zijn bereikbaar op +31 (0)30 - 296 32 70 en per email op info@vdhmachines.nl

Magazijn