Verwarming & Ventilatie


Bent u opzoek naar verwarmingssystemen, afkoelingssystemen of ventilatiesystemen voor je werkplaats of atelier? Bij VDH kunt u terecht voor allerhande oplossingen voor verwarming, afkoeling en ventilatie op de werkvloer. 

Op onze webshop vind u ventilatorenverwarmingstoestellen en droog - en ontvochtigingsapparaten die zullen beantwoorden aan uw professionele noden. 

Ventilatoren 

In ons assortiment ventilatoren, kunt u verschillende type oplossingen vinden voor de ventilatie van uw werkplaats. Zo verkopen we circulatieventilatoren, die zorgen voor een constante luchtstroom. Natuurlijk bieden we, voor de hitte tegen te gaan tijdens de warme zomermaanden, ook koelventilatoren aan. Deze koelventilatoren zijn een soort krachtige airco, maar dan bedoeld om grote ruimtes gemakkelijk af te koelen

Daarnaast verschaffen wij vloerventilatoren om het drogen van vloeren te versnellen op werven, of bij het schoonmaken van scholen, ziekenhuizen, enz. Om de lucht te filteren en of te evacueren uit een werkplaats, bieden we luchtonttrekkers aan. Deze luchtonttrekkers zijn handig voor het wegbrengen van rook, solderingsrook, gassen en geuren. 

Het laatste type product in de categorie ventilatoren is de luchtreiniger. De naam zegt het zelf, dit is een toestel om de lucht van een werkplaats te reinigen. Zo beschermt het de werkplaats van schadelijke stoffen en geuren op de werkplek, en verhoogt het toestel de kwaliteit van de lucht. De machine kan de lucht zuiveren en filteren van hinderlijke vervuilingen zoals stof en pollen, slijp –en zaagstof, roet en rook, chemische geuren en gassen, schimmels en bacteriën, stank, kookgeuren, etc.

Verwarmingstoestellen

In ons aanbod verwarmingstoestellen verkopen wij allerlei warme lucht blazers en warme lucht kanonnen om grote werkruimtes gemakkelijk op te warmen. We denken bijvoorbeeld aan het opwarmen van magazijnen, werkplaatsen en garages om de werkruimte aangenamer te maken wanneer het koud is. Onze verwarmingsapparaten zijn verkrijgbaar in dieselmodellengasmodellen en elektrische modellen. De diesel –en gasmodellen van verwarmingstoestellen zijn heel handig mee te nemen op verplaatsing op werven. 

Ontvochtigingsapparaten

Ontvochtingsapparaten, ook wel bouwdrogers genoemd, zijn toestellen die het vocht uit de lucht halen. Ze kunnen gebruikt worden in vochtige werkplaatsen en op bouwwerven voor pleisterwerk, betonwerk en chapes sneller te laten opdrogen. Andere toepassingen zijn lokalen waar er vochtproblemen zijn door waterlekken of overstromingen, of in permanent vochtige ruimers zoals wasruimtes en kelders. Voor ieder vochtprobleem, vind men bij VDH het juiste toestel om ruimtes te ontvochten.