Toebehoren houtbewerkingsmachines


Als specialist in machines voor houtbewerking, leveren we bij VDH Machines natuurlijk ook professionele toebehoren en accessoires om machines optimaal te gebruiken. Zo vind men allerlei soorten toebehoren en accessoires voor houtbewerkingsmachines.

De categorie Toebehoren voor Houtbewerkingsmachines hebben we, zoals alle categorieën, opgesplitst in de verschillende uitvoeringen die houtbewerkers doen bij het bewerken van hout.

Toebehoren Houtstof afzuigers

In de groep ‘Toebehoren Afzuigen’ vind je accessoires en toebehoren voor houtstof afzuigers. Zo vind je er flexibele afzuigslangen, slangklemmen, schakelaars, reductiemoffen en aansluitingen.

Toebehoren houtboormachines

In de subcategorie ‘Toebehoren Boren’ hebben we klauwplaten en boorkoppen voor boormachines.

Toebehoren Houtdraaibanken

In de subcategorie ‘Toebehoren Draaien’ bieden we allerhande toebehoren aan voor houtdraaibanken. Op die manier vind je er kraspennen, aanvoerapparaten, gereedschapshouders, klauwplaten en bekken, en tot slot adapters en verlengstukken.

Toebehoren Schaafmachines & houtfreesmachines 

In de groep ‘Toebehoren Frezen – Schaven’ vind u bevestigingsplaten, freesspillen en mobiele basissen terug.

Toebehoren Schuurmachines en Slijpmachines

In de subcategorie ‘Toebehoren Schuren – Slijpen’ vind je op dit ogenblik verschillende toebehoren voor slijpmachines.

Toebehoren Houtsplitters

In de onderliggende categorie ‘Toebehoren Splijten’ kunt u terug voor allerhande toebehoren en accessoires om hout te splijten.

Inrichten Houtatelier - Inrichting toebehoren

In de subcategorie ‘Inrichten’ vind je allerlei toestellen om je houtbewerkingswerkplaats in te richten. Zo vind je producten terug zoals rolbokken, rollenbanen, aanvoerbannen etc.

Toebehoren houtzaagmachines

In de onderverdeling ‘Toebehoren Zagen’ kunt u roltafels, precisie verstekgeleiders en tafelverlengingen vinden.