Perslucht


Bij VDH Machines, kunt u hoogwaardige persluchttoestellen verkrijgen van het merk Aircraft. Aircraft is een Europese fabrikant van compressoren en pneumatische gereedschappen van heel sterke kwaliteit. Bij ons kunt u ook terecht voor de onderdelen van deze persluchttoestellen.  

Perslucht nodig? Perslucht wordt in werkplaatsen en ateliers vaak gebruikt aan de hand van compressoren. Alle vakmannen in de metaal -en houtbewerkingsindustrie, maar ook garagisten en andere vaklui gebruiken vaak perslucht om motoren, machines en zelf gereedschappen mee aan te drijven. Vaak wordt samengeperst lucht ook gebruikt om machines en onderdelen proper te blazen. Een compressor is dus een must in ieder atelier of werkplaats.

Persluchttoestellen / Compressoren

Ben je opzoek naar een sterke compressor die voor een lange tijd uiterst best zal werken? In ons assortiment vind je zeker de juiste keuze. Want wij bieden verschillende soorten compressoren aan zoals direct-aangedreven compressorenriem-aangedreven compressoren en schroef-aangedreven compressoren. Daarnaast kan je opteren tussen mobiele compressoren, om op verplaatsing te kunnen werken, of vaste stationaire compressoren om op een vaste plaats in je werkplaats te installeren. 

Toebehoren Persluchttoestellen / Compressoren

Je hebt besloten een compressor te kopen voor je werkplaats of hebt reeds een compressor? Dan heb je zeker en vast toebehoren nodig voor je compressor. Op onze webshop vind je bijvoorbeeld de veel gebruikte drukregelaarscondensaftapperssnelkoppelingen en steeknippels. Daarnaast verkopen wij ook onderdelen van de compressoren.

Perslucht / Pneumatisch Gereedschap

Met perslucht en compressoren kan je allerlei gereedschappen aandrijven. Het eenvoudigste voorbeeld hiervan zijn bandenblaaspistolenblaaspistolen en luchtslangen die men kan aansluiten op de persluchtmachine. De echte stielmannen weten dat men ook werkgereedschap kan aansluiten op compressoren.

Dit soort werkgereedschap noemt men pneumatisch werkgereedschap, omdat die inmiddels aangedreven worden door luchtdruk. Zo bieden wij bij VDH Machines pneumatische slijpmachines en haakse slijpers, pneumatische schuurmachines, pneumatische boormachines, pneumatische schroevendraaiers en popnageltangen.

Naast het werkgereedschap op perslucht verkopen wij ook pneumatische pistolen en spuiten. Op die manier vind je in ons assortiment pneumatische zandstraalpistolen en pneumatische verfspuitpistolen, kitpistolenvloeistofspuiten en vetspuiten. Qua gereedschappen voor compressoren hebben wij een assortiment hakhamersslagmoersleutels en slagmoeraanzetters en haakse ratelsleutels (rakkajak).