Boren-frezen


€ 1.490,00
€ 1.802,90 incl. BTW
Op voorraad. Levering 2 - 3 dagen.

 De vernieuwde versie van de meest verkochte boorfreesmachine van Optimum, deze traploos regelbare boorfreesmachine heeft een 750W DC motor inclusief digitaal display voor toerental en boor/freesdiepte en nulreferentiepunt, de machine is links en rechtsdraaiend en voorzien van ingebouwde ledverlichting. De spindel heeft een Morsekonus 2 opname met 10mm aantrekschroefdraad,waardoor vele verschillende gereedschappen voor het boren tappen en frezen kunnen worden opgenomen.  De boor/freeskop kan  onder een hoek van 90° versteld worden. Voorzien van geslepen en hand-geschraapte zwaluwstaart geleidingen met regelbare spieën De assen zijn middels de hoekcontactlagers spelingsvrij nastelbaar. 

€ 2.280,00
€ 2.758,80 incl. BTW
Laatste items in voorraad

De geheel vernieuwde boorfreesmachine van Optimum met een digitale positie aanduiding van de X,Y en Z-as met extra grote kruistafel van 700 x 180mm , deze traploos regelbare boorfreesmachine heeft een 750W DC motor inclusief digitaal display voor toerental en boor/freesdiepte en nulreferentiepunt, de machine is links en rechtsdraaiend en voorzien van ingebouwde ledverlichting. De spindel heeft een Morsekonus 2 opname met 10mm aantrekschroefdraad, waardoor vele verschillende gereedschappen voor het boren tappen en frezen kunnen worden opgenomen.  De boor/freeskop kan  onder een hoek van 90° versteld worden. Voorzien van geslepen en hand-geschraapte zwaluwstaart geleidingen met regelbare spieën De assen zijn middels de hoekcontactlagers spelingsvrij nastelbaar. 

€ 2.075,00
€ 2.510,75 incl. BTW
Laatste items in voorraad

Traploos regelbare boorfreesmachine met 950W DC motor inclusief digitaal display voor toerental en boor/freesdiepte en nulreferentiepunt, de machine is links en rechtsdraaiend en voorzien van ingebouwde ledverlichting Eenvoudig wisselen van gereedschappen door het BT20 snelwisselsysteem. De boor/freeskop kan  onder een hoek van 90° versteld worden. Voorzien van geslepen en hand-geschraapte zwaluwstaart geleidingen met regelbare spieën De assen zijn middels de hoekcontactlagers spelingsvrij nastelbaar.