Metaalbewerkingsmachines


U bent een echte metaalbewerking professional of u bent een fervente metaal bewerking liefhebber? Dan heeft u vast nood aan kwalitatieve metaalbewekingsmachines voor vakkundig gebruik. VDH Machines is uw betrouwbare partner voor metaalbewerkingsmachines van de hoogste kwaliteit.

Ons uitgebreid aanbod metaalverwerkingsmachines is met zorg geselecteerd om aan je hoogste eisen te voldoen en staat zodus garant voor de allerbeste Europese kwaliteit. Onze machines zijn duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, en onze reparatiedienst is er altijd voor u indien het toestel moet gerepareerd worden.

Metaalbewerking of Metaaltechniek

Metaalbewerking of metaaltechniek is de kunst van het bewerken van metalen om afzonderlijke stukken, montages, halffabricaten of zelf volledige constructies te creëren zoals schepen, vliegtuigen, enz. 

De metaalambacht omvat erg veel verschillende competenties en processen. Tegenwoordig worden vooral machines gebruikt voor het bewerken van metaal. Hierbij maakt men onder andere gebruik van werktuigmachines en gereedschappen, waarvoor je bij VDH aan het juiste adres bent. Voor onze klanten is metaalbewerking hun industrie, hun ambacht of gewoonweg hun hobby. 

Welke merken van metaalbewerkingsmachines en gereedschappen verkopen wij?

Bij VDH Machines verkopen wij enkel kwaliteitsmerken van machines voor metaalverwerking. Zo verkopen wij de machines van MW Mach, Optimum (OptiMill, OptiDrill, OptiSaw, OptiTurn, OptiChuck, OptiGrind…), Metallkraft en Holzstar.

Voor gereedschappen, toebehoren en verbruiksgoederen bieden wij ook een heel breed aanbod aan duurzame producten. Wij verkopoen verschillende merken zoals MW Tools, Tecnopiu, Birliksan, Nosstec, Mubea, Bison, Vertex, TengTools, Luna, Thermdrill, Hawk, Macroza en Aircraft.

Welke machines voor metaalbewerking verkopen wij?

Bij VDH kan je terecht voor machines voor de verspanende processen en niet-verspanende processen. We hebben onze metaalbewerkingsmachines onderverdeeld in de specifieke verwerkingsprocessen. Zo kent iedereen wel het slijpen en het schuren van metaal, het boren en het zagen.

Andere processen zoals het ontbramen, tappen, boren-frezen, frezen, draaien, vlakslijpen en het persen kennen de echte professionals zeker ook. Voor deze verschillende technieken vindt u bij VDH Machines de juiste machine aan de beste prijs én met de beste kwaliteit. Natuurlijk verkopen wij ook alle toebehoren en verbruiksgoederen die nodig zijn bij elk type machine.

Metaal Boren: Metaal Boormachines

Bij ‘Boren’ in de groep metaalbewerkingsmachines, vindt u bij ons verschillende type machines zoals kolomboormachines, magneetboormachinesradiaalboormachines en ook tafelboormachines. Bij deze verkopen wij ook toebehoren voor boormachines en verbruiksgoederen voor boormachines

Metaal Boren-Frezen: Metaal Boren-Freesmachines

Bij ‘Boren-Frezen’ kan men professionele en hobby boor-freesmachines terugvinden. Daarnaast bieden wij ook accessoires en toebehoren aan voor deze boorfreesmachines, en kan je ook verbruiksgoederen terugvinden.

Metaal Draaien: Metaal Draaibanken

In de groep ‘Draaien’ onder metaalbewerkingsmachines, kan men terecht voor allerlei soorten draaibanken om metaal te bewerken. Zo hebben we de gebruikelijke metaal draaibanken, in het Engels metal lathe genoemd en in het Duits Drehmaschine. Naast de courante draaibanken bieden wij ook draaibanken met bedbrug aan, draaibanken met schijfkoppeling en uiteindelijk ook CNC draaibanken. Zoals voor al onze metaalbewerkingsmachines bieden wij ook de toebehoren en verbruiksgoederen bij de bijhorende machine.

Metaal Frezen: Metaal Freesmachines

In de subcategorie ‘Frezen’ kunt u bij VDH Machines de geschikte freesmachines terugvinden. Wij hebben een breed gamma aan torenfreesmachinesuniversele freesmachines en CNC freesmachines alsook het toebehoren om metaal te frezen en de verbruiksgoederen

Metaal Ontbramen: Metaal Ontbraammachines

Voor het ‘ontbramen’ vindt u op onze webshops stationaire en draagbare ontbraammachines. Daarnaast bieden we ook toebehoren aan en verbruiksgoederen voor ontbraammachines.

Metaal Persen: Metaal Persmachines

Voor het ‘persen’ van metaal kunt u bij VDH diverse metaalpersen terugvinden zoals tandheugelpersen, manuele persen, pneumatische persenhydraulische persen of industriële gemotoriseerde persen.

Metaal Slijpen en Schuren: Metaalslijpmachines & Metaalschuurmachines

In de subcategorie ‘Slijpen en Schuren’ vind men professionele slijpmachinespolijstmachines en band –en schijfschuurmachines samen met hun accessoires en bedrijfsmiddelen

Daarnaast verkopen wij ook borenslijpmachines, om boren te slijpen, en gereedschapslijpmachines om gereedschap te slijpen.

Metaal Tappen: Taparmen

Voor het 'tappen' van metaal vind u pneumatische taparmen en elektrische taparmen samen met de bijhorende toebehoren en verbruiksgoederen voor het tappen.

Metaal Vlakslijpen: Vlakslijpmachines

In de categorie ‘Vlakslijpen’ vind men professionele vlakslijpmachines voor het vlakslijpen van metaal, samen met de bijhorende toebehoren en verbruiksgoederen.

Metaal zagen: Metaal Zaagmachines

Op zoek naar metaalzagen? Zoek niet verder! Ons assortiment 'metaalzagen' is gevuld met cirkelzaagmachines, lintzaagmachinesdraagbare lintzaagmachines, half automatische lintzaagmachines, automatische lintzaagmachines, verticale zaagmachines, manuele verticale afkortzagen, en verschillende types accessoires, toebehoren en verbruiksgoederen om metaal te zagen.