Lijst van producten op merk Optimum

VDH Machines is officiële leverancier van het merk Optimum® Maschinen, één van de belangrijkste Europese producenten van metaalbewerkingsmachines. Optimum® is de overkoepelende merknaam van alle machines voor het bewerken van metaal van het bedrijf Stürmer Maschinen. Onder dit paraplumerk vallen de merken OptiSaw® (machines voor het zagen van metaal), OptiTurn® (toestellen voor het draaien van metaal), OptiGrind® (slijpmachines), OptiMill® (freesmachines en borenfreesmachines) en als laatste OptiDrill® (metaal boormachines).

Ze omschrijven zichzelf als een producent van machines met een sterke prijs-kwaliteit verhouding, en groeiden zo uit tot één van de marktleiders op vlak van metaalbewerkingmachines. Hun machines zijn van uiterst hoge kwaliteit en precisie, met een lange levensduur

Één ding is zeker, bij VDH Machines vind men de juiste Optimum machine voor de meeste activiteiten in de metaalbewerking: van kolomboormachines tot CNC gestuurde draaibanken. Door onze jarenlange ervaring en kennis van metaalbewerkingsmachines, kunnen wij onze klanten begeleiden bij het aankopen van Optimum® toestellen. Daarnaast bieden wij, dankzij onze gehechte relatie met onze leverancier, een troebel-vrij dienst-na-verkoop aan waar reparaties, vervangen van defecte onderdelen, of andere technische ongemakken heel snel opgelost kunnen worden.

Naar OptiSaw® - Metaalzaagmachines

Naar OptiTurn® - Metaal draaibanken

Naar OptiDrill® - Metaal boormachines

Naar OptiGrind® - Metaal slijpmachines

Naar OptiMill® - Metaal freesmachines en boorfreesmachines

Optimum B20 Package Deal boormachine B20 400V 550Watt
€ 563,00
€ 529,00
€ 640,09 incl. BTW
Niet voorradig
Complete set van de tafelboormachine B20 met boorklem en de bevestigingsbouten.Solide tafelboormachine met 12 snelheden 220-2220tpm, voorzien van 16 mm snelspanboorhouder werktafel kan van -45° tot +45° versteld worden en 360° rondom de kolom vrij draaien. De boorafscherming is voorzien  van een dubbel veiligheidsvenster en de ingebouwde micro schakelaar grijpt in wanneer het scherm tijdens het boren geopend wordt.